Die Sendung „Gesundheit!“ im Bayerischen Fernsehen klärte kürzlich zu Irrtümern über Allergien auf. Stimmt es wirklich, dass Nahrungsmittelallergien derzeit stark zunehmen? Wie sinnvoll sind Allergietests? Kann man sich vor Allergien schützen? Die Münchner Ernährungsexpertin Dr. Imke Reese und der Kinderarzt
Related Posts
People with COPD suffer fewer lung-related problems when treated with targeted lung denervation
First results from a clinical trial of a procedure to open obstructed airways in patients with chronic obstructive pulmonary disease (COPD) have shown that it significantly reduces problems associated with the disease and is safe. Lesen Sie weiter auf: People with COPD suffer fewer lung-related problems when treated with targeted lung denervation Quelle: ScienceDaily | […]
Sonnenallergie: Symptome und Behandlung
Wenn die Sonneneinstrahlung besonders stark ist, entwickeln einige Menschen Sonnenallergie-Symptome. Hauptauslöser sind die UV-A-Strahlen. Welche ersten Anzeichen auf eine Allergie hindeuten und wie sich diese äußern können, lesen Sie hier. Sonnenallergie-Symptome: Erste Anzeichen Vor allem im Somme …/Auszug Lesen Sie weiter auf: Sonnenallergie: Symptome und Behandlung Quelle: T-Online | Allergie Titelbild/Grafik by T-Online | Ströer […]
Mythbuster – Are all allergy-inducing foods required to be listed on food labels?
Health Canada’s food labelling regulations require the inclusion of the common name of priority food allergens as well as gluten sources and added sulphites to be listed on a food label. These include: peanut, tree nuts, sesame, milk, egg, fish, crustaceans (e.g., lobster, shrimp) and molluscs (e.g., scallops, clams), soy, wheat and triticale, and mustard. […]