Nahrungsmittelallergiker vermeiden in der Regel Lebensmittel, die bei ihnen unerwünschte Reaktionen auslösen können. Aber auch Milben-, Schimmelpilz- und Pollenallergiker sollten darauf achten, was sie essen, um keine unangenehmen Überraschungen zu erleben. Dies zeigt eine aktuelle Studie (Popescu FD et al
Related Posts
Identifying the grass pollen that gets up your nose
Scientists could be a step closer to providing more precise pollen forecasts to people who live with asthma or hay fever. This follows the first results of a major three-year project to analyze airborne grass pollen. For the first time, one season’s grass pollens have been analyzed using high-tech metabarcoding. The team have now begun […]
Allergie-Pflanze Ambrosia bekämpfen: So werden Sie das Unkraut los
Das Unkraut verbreitet sich überall und immer stärker in Europa. Schon wenige Pollen können eine Allergie auslösen. Von Juli bis Oktober blüht die Ambrosia in unseren Breiten. Doch woran erkennt man die Pflanze? Und wie kann man die Ambrosia bekämpfen? Warum verbreitet sich die Ambrosia so stark? Ei …/Auszug Lesen Sie weiter auf: Allergie-Pflanze Ambrosia […]
Critical errors in inhaler technique common in children with asthma
In the first study to evaluate inhaler technique in children hospitalized for asthma — the group at highest risk for complications and death from asthma — researchers found that nearly half of participants demonstrated improper inhaler use, which means they routinely were not taking in the full dose of medication. Adolescents most commonly displayed critical […]